Gastenboek

Met een KidzSite kun je jouw familie, vrienden en kennissen eenvoudig en snel op de hoogte houden van het verloop van jouw zwangerschap, de geboorte en al de ontwikkelingen van je kindje. Deze website van jouw kindje biedt ontzettend veel mogelijkheden waaronder foto's, video's, lengte- en gewichtsgrafiek, een stamboom, vriendenboek en nog veel meer.

Het is dan natuurlijk wel leuk als de bezoekers van jouw KidzSite een reactie achter kunnen laten. Hiervoor is het gastenboek. Familie, vrienden en kennissen kunnen hier feedback geven over de ontwikkeling van jullie kindje en de geplaatste foto's en video's.


Reacties toestaan

Naast de mogelijkheid om een reactie achter te laten in het gastenboek kunnen bezoekers van de KidzSite ook een reactie achter laten bij het dagboek, fotoalbum en bij de filmpjes. Hiervoor moet je bij de berichtinstellingen dan wel hebben aangevinkt dat het plaatsen van reacties bij deze onderdelen is toegestaan.
Plaatsen reactie in gastenboek

Veel gastenboeken worden door spammers misbruikt om links te plaatsen, om zo betere zoekmachineposities te krijgen. Om deze geautomatiseerde berichten van robots is het gastenboek tegen te gaan is het gastenboek daarom beveiligd met een captcha. De bezoeker moet hiervoor om een reactie te kunnen plaatsen een afbeelding van vervormde letters overtypen.
Aanmelden KidzSite

Nog geen KidzSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS KidzSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij kidzsite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden