Stamboom

De stamboom is een grafisch overzicht van voorouders, nakomelingen en hun partners in een boomvorm. Nu jullie kindje is geboren zal voor het grootste deel van jullie familie wel duidelijk wie de vader en moeder, en opa's en oma's van jullie pasgeboren spruit is.
Voor vrienden en kennissen is dit echter niet zo vanzelfsprekend. De vader en moeder zullen in de meeste gevallen al wel bekend zijn, maar wie de opa en oma van jullie kindje aan beide kanten van de familie zijn en hoe deze opa's en oma's er uit zien is voor het grootste deel vaak een vraagteken.

Door gebruik te maken van de stamboom binnen jullie KidzSite kun je al de bezoekers die de ontwikkeling van julie kindje volgen een grafisch overzicht van de voorouders van jullie kindje tonen tot het niveau van de grootouders.


Voorbeeld van een stamboom in KidzSite

Om een idee te krijgen van hoe een stamboom er in een KidzSite uit ziet zie je hieronder een voorbeeld van de grafische weergave van een stamboom met fictieve foto's. Je kunt uiteraard ook één van de populaire album bekijken om te zien hoe een stamboom met foto's van de ouders en grootouders er in het echt uit ziet.
Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij KidzSite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je kindje downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als kind". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.

Aanmelden KidzSite

Nog geen KidzSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS KidzSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij kidzsite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden