Tandentabel

Het onderdeel "Tandentabel" biedt je de mogelijkheid om de ontwikkelingen van het gebitje van je kindje bij te houden. Door op één van de tanden of keizen van een grafische weergave van een melkgebitje te klikken kan van de geselecteerde tand of kies de datum worden aangegeven waarop het tandje of de kies is doorgekomen.

Je kunt ontwikkeling van jouw kindje echter ook bij houden als deze ouder wordt. Via de DreumesSite, PeuterSite, KleuterSite en KidzSite kun je van de doorgekomen tandjes en kiezen van het melkgebit ook aangeven wanneer deze wisselen. Vervolgens kun je weer doorgeven wanneer de tanden en kiezen van het blijvend gebit doorkomen.

De datum waarop de tanden en kiezen van het gebitje van je kindje zijn doorgekomen kun je vergelijken met de data van het gebit van jouw andere kinderen of van vriendjes en vriendinnetjes die ook een KidzSite met een tandentabel hebben.


Voorbeeld tandentabel
Het gebit van kindjes's

Voor je het weet krijgt je kindje het eerste tandje. De onderste snijtandjes zijn de eerste tandjes die doorkomen. Langs het tandvlees van je kindje kun je dan een ribbel of bobbel voelen. Dat is de aanwijzing dat daar binnenkort een tandje of kiesje doorkomt.


Wanneer komen de tanden en kiezen van een melkgebit door?

  • 6 maanden: 2 snijtanden onder;
  • 8 maanden: 2 snijtanden boven;
  • 9-12 maanden: de tweede snijtanden onder en boven;
  • 14-16 maanden: de eerste melkkiezen;
  • 18-20 maanden: de hoektanden;
  • 24-30 maanden: de tweede melkkiezen.Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij KidzSite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je kindje downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als kind". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.


Aanmelden KidzSite

Nog geen KidzSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS KidzSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij kidzsite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden